Автосервиз Гланц предлага широка гама от Автомонтьорски услуги, от който можете да се възползвате в новия ни обект в град Баня, разположен на Главния път.

Извършвани услуги:

 

1. Смяна на масла и филтри: Ние предлагаме широка гама Двигателни масла на водещи производители с гарантирано качество.
2. Смяна на масло на Автоматична скоростна кутия. Сервизът разполага със специална машина за смяна на масло на автоматични скоростни кутий. Предлагаме Трансмисионни масла с високо качество, като предварително проверяваме какво масло препоръчва производителя за съответния автомобил, по спецификация/
3. Доставка на всякакви видове резервни авточасти. Оригинални и алтернативни.
4. Автомобилни гуми. Доставка, монтаж, баланс на автомобилни гуми. Работим с водещи производители на световно ниво.
5. 3D Стенд за регулиране на преден и заден мост.
6. Всякакви видове ремонти по автомобила. Нашите техници са специализирани и  добре обучени.
7. Ремонт на Турбокомпресори.
8. Авто диагностика. Сервизът разполага с професионална апаратура за компютърна диагностика-(SNAP-ON) (BOSCH-KTS) (AUTO-COM) (VAG-COM) (LAUNCH)   Автмобилите в днешно време стават все по-сложни и електрониката все повече навлиза във всички системи. Почти всяка повреда в един модерен автомобил може да бъде прецизно локализирана и анализирана чрез адекватна компютърна диагностика. Оценка за изправността на редица компоненти в автомобила, като управление на турбото, дебитомер, центорвка, ABS сензори, температурни сензори и още много други ,може да се даде единствено, ако колата ви бъде прегледана с качествени уреди за компютърна диагностика.
9. Автоклиматици – преглед и диагностика на климатика (климатроник) на Вашият автомобил.
Ремонт, зареждане, дехидритиране, пречистване на климатичната система за оптимална работа. Смяна на филтъра на климатика (в купето).

111Използваната от Сервиз Авто Гланц мобилната станция за обслужване на автоклиматици е напълно компютризирана и автоматична, с прецизни мерилки, ваккум помпа и дигитално табло, може да се превключва в грамове и паунди, може да инжектира масло и оцветители и т.н.
И всичко друго за вашия автомобил.

222

Очакваме ви.