Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
ПОДГОТОВКА НА АВТОМОБИЛ ЗА ЗИМНИ УСЛОВИЯ

ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ ПРЕЗ НАБЛИЖАВАЩИЯ ЗИМЕН СЕЗОН АВТОСЕРВИЗ ГЛАНЦ ПРЕДЛАГА:

ДИАГНОСТИКА  – ОГЛЕД ХОДОВА ЧАСТ, КOРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ , ПРОВЕРКА СЪСТОЯНИЕ НА СПИРАЧНАТА СИСТЕМА, ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ  И ДР.slider_3

• СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ – ПРОВЕРКА НИВОТО НА СПИРАЧНАТА ТЕЧНОСТ И ЗАРЕЖДАНЕ НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

• АНТИФРИЗ  – ПРОВЕРКА НИВОТО НА АНТИФРИЗА, ОПРЕДЕЛЯНЕ ТЕМПЕРАТУРАТА МУ НА ЗАМРЪЗВАНЕ  И ЗАРЕЖДАНЕ  С  АНТИФРИЗ. ПРЕДЛАГАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН АНТИФРИЗ , ОСИГУРЯВАЩ ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ И ПРЕГРЯВАНЕ, КАКТО И ЗАЩИТА ОТ ВСИЧКИ ФОРМИ НА КОРОЗИЯ, ЗА МАТЕРИАЛИТЕ ИЗГРАЖДАЩИ ДВИГАТЕЛЯ, ПОДХОДЯЩ  ДОРИ ЗА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ ДВИГАТЕЛИ, ЗА КОЙТО ПРЕДПАЗВАНЕТО НА АЛУМИНИЕВИТЕ ДЕТАЙЛИ ОТ ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА КОРОЗИЯ Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ.

• АКУМОЛАТОРИ  – ПРОВЕРКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АКУМОЛАТОРИ, И ПРОДАЖБА НА НОВИ КАЧЕСТВЕНИ АКУМОЛАТОРИ С 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИОНЕН СРОК НА ДОСТАВНИ ЦЕНИ!!slider_0

•  ФАРОВЕ  – РЕГУЛИРАНЕ НА ФАРОВЕТЕ СЪС СТЕНД, ТЕСТВАНЕ И ПОЛИРАНЕ  НА ФАРОВЕТЕ. зНАЧИТЕЛНО СЕ ПОВИШАВА ВИДИМОСТТА, КОЕТО Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗНАЧЕНИЕ В ЗИМНИТЕ УСЛОВИЯ И ПРИ НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ.

• ГОРИВЕН ФИЛТЪР, НЕГОВАТА ПРОВЕРКА И СМЯНА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ Е ВАЖНА, ТЪЙ КАТО АКО В НЕГО СЕ Е НАТРУПАЛО ДОРИ И МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ВОДА, КОЯТО ПРИ ДОСТИГАНЕ НА МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ ЗАМРЪЗВА ,  МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЗАТРУДНЯВАНЕ ИЛИ  СПИРАНЕ  ПОДАВАНЕТО НА ГОРИВО.

• ЧИСТАЧКИ – СМЯНА НА ЧИСТАЧКИ. ПРЕДЛАГАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЧИСТАЧКИ, КОЙТО ПОЧИСТВАТ ИДЕАЛНО ДОРИ И ПРИ СИЛЕН ДЪЖД И СНЕГОВАЛЕЖ. ЧИСТАЧКИТЕ РАЗПОЛАГАТ С РАЗЛИЧНИ ПРИСТАВКИ, С ПОМОЩТТА НА КОЙТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИГОДЕНИ ЗА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ АВТОМОБИЛИ.

Автосервиз АВТОГЛАНЦ разполага със специална машина за смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия.
Автосервиз АВТОГЛАНЦ разполага със специална машина за смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия.

•  ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ – ЗАРЕЖДАНЕ С ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ. КОНЦЕНТАРАТ (- 70 ˚C ), С ПРИЯТЕН АРОМАТ, НЕ ОСТАВЯ СЛЕДИ, НЕ СЕ ЗАМАЗВА И РАЗПЕНВА.

МАСЛО  –  . ПРЕДЛАГАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАСЛА НА ВОДЕЩИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВОПРЕДИ СМЯНАТА НА МАСЛОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОВЕРЯВАМЕ  ПО ПРЕДПИСАНИЕ  ВИДЪТ И КОЛИЧЕСТВОТО МАСЛО НАЙ ПОДХОДЯЩИ ЗА СЪОТВЕТНИЯ АВТОМОБИЛ.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder