Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com

Как се извършва пълна смяна на масло на автоматична скоростна кутия?

Тя се извършва с помощта на специализирано оборудване в автосервиз.

Машинната смяна на масло на автоматична скоростна кутия се основава на следния принцип на работа , отработеното масло постепенно се изтласка от системата с новото масло.

Към автоматичната скоростна кутия се свързват маркучи от апарата чрез охлаждащия радиатор. Включва се двигателят на колата. Отработеното масло се излива и се слага ново. Също така се ползва специално разработена за целта химическа дбавка, която избутва всички нагари, стружки и отлагания по вътрешността на кутията. Едва тогава там се влива новото масло. Важна част от прцедурата е правилното определяна на вида и спецификацията на маслото на съответната автоматична кутия. Също така някой видове кутии позволяват смяна на хидравличен филтър и гарнитура, силно препоръчително е ако филтъра е сменяем , да бъде подменен с нов!!!

Ние в автосервиз Гланц разполагаме със всичко необходимо за КАЧЕСТВЕНА подмяна на маслото на автоматичната кутия, което пък от своя страна е изключително важно за по – дългия живот и правилното и функциониране. Разполагаме със:

Ние сме насреща за въпросите които Ви вълнуват

Контакти: 0878658696/0878293193 / autoglanc@gmail.com

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder