Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
SHARK – Универсална електронна измервателна система

Универсалната електронна измервателна система – SHARK се използва при проверката и ремонта на купето и окачването на автомобила. Изключително прецизните измервания се осигуряват от подобрената, ефикасна и бързо работеща електроника, базирана на чувствителни ултразвукови датчици. Базата данни с над 20 000 автомобила практически Ви осигурява възможността за работа с всички срещани по нашите пътища автомобили. Системата има възможност за измерване на до 12 точки от автомобила (от шасито, тавана и вратите) в реално време (актуализиране на данните през 2 сек), като сравнява техните показатели с показателите, предоставени от производителя. По този начин механика, работещ с нея се ориентира докъде е стигнал с ремонта.

Може да се измерват както частично и пълно разглобени, така и сглобени автомобили. Позволява измерване на автомобила върху обикновен двуколонен подемник, без да е необходима каквато и да е била нивелация. За провеждането на едно измерване (от качването на автомобила на подемника до изваждането на разпечатка с отчет за повредите) са необходими не повече от 15 минути.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder