Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
Ремонт на автомобили със щети от градушка
Ремонт на автомобили със щети от градушка

Иновативна технология за ремонт на автомобили с щети от градушка
Във връзка със характерните за периода и много чести в последно време случай на градушки АВТОСЕРВИЗ ГЛАНЦ предлага на своите клиенти нова, иновативна технология, която позволява премахването на дупки от градушка с помощта само и единствено на специално разработени за целта инструменти, без да се налага използването на кит и боя, което от своя страна има редица предимства, като едни от най – важните са следните:
1. Ремонтът отнема значително по – малко време.
2. Поради факта, че отпада използването на кит, боя и други материали, се стига да намаляване на крайната цена за извършения ремонт.
3. Автомобилът запазва оригиналната си боя и лаково покритие, което е от съществено значение, особенно за новите, скъпи и луксозни автомобили!
Същностата на този метод се изразява в ремонт на деформаций по купето на автомобила, като целта е да се запазят оригиналната боя и антикорозионното покритие на автомобила непокътнати. Разликата от стандартните тенекеджийски ремонти е основно в това, че се работи от вътрешната страна на купето. Със специалните инструменти деликатно се избутват вдлъбнатините, без да се налага пребоядисване, което води до значително намаляване на времето за извършване на съответния ремонт, „бърз ремонт” което пък от своя страна рефлектира и върху цената, друго важно предимство на този метод е и фактът, че автомобила запазва оригиналната си боя.

Сервизът разполага с специално обучен екип от специалисти за работа със специфичния инструментариум на най – добрите производители в тази сфера.

Може да разгледате ВИДЕО от РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ СЛЕД ГРАДУШКА тук

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder