Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ СЛЕД ГРАДУШКА

Тази уникална технология е разработена преди около 15 години, като постепенно навлиза и започва усилено да се прилага в значителен брой Европейски страни. Нейното прилагане има редица предимства, който се изразяват най – вече в това, че при прилагането и се запазва оригиналната боя на автомобила, също така сроковете за нейното прилагане са значително по – кратки, а резултатите по – добри и не на последно място конкурентната цена.
Веднага след появата си тази технология променя изцяло концепцията за стандартния ремонт, при който за постигането на необходимите резултати е необходимо влагането на много повече труд, време, материали и най – вече средства, а крайните резултатио са дори по – добри от тези постигнати със стандартната технология за ремонт.

Основно технологията се състой в ремонт на повреди от градушки без боядисване и китосване. С помощта на уникално разработена технология.

Самата технология се основава на специфична техника за премахване на вдлъбнатини по автомобила причинени от градушка или други предмети. Използват се метални пръти и чукове,

Прилаганата техника, както и използваната технология е много изгодна и икономически – печеливша.

Прочети цялата статия за Ремонт на автомобили след градушка

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder