Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
Чистачки и зимна течност за чистачки

Всички знаем колко е важно да  подготвим автомобила си за зимни условия, за да се чувстваме сигурни и спокойни на пътя.

Автосервиз Гланц, предлага всичко необходимо, за да сте спокойни и сигурни на пътя при настъпване на студените зимни дни.

Зимни гуми

 

нови зимни гуми
нови зимни гуми

Първото и най- важно нещо което трябва да направи всеки един шофьор при наближаване на зимата е да оборудва своя автомобил със зимни гуми.
Сервиза разполага с машини за монтаж демонтаж и баланс на автомобилни гуми.
За зимния сезон предлагаме на своите клиенти широк асортимент от нови качествени автомобилни гуми с гарантиран произход и качество. Разполагаме с всякакви размери зимни гуми, а при липса на съответен размер, той може да ни бъде доставен в рамките на 1 работен ден.
При закупуването на гуми, получавате отстъпка за монтаж!!!

Антифриз

Висококачествен антифриз
Висококачествен антифриз

Необходимо е да бъде проверена точката на замръзване на антифриза и при необходимост да се долее нужното количество или да бъде изцяло подменен, тъй като и той има някакъв полезен срок на използване.

При синият антифриз е препоръчителна цялостна смяна на всеки 2 години, а розовия, т н. “

 

Светлини

полиране на фаровете
полиране на фаровете

Светлини, те са   от изключителна важност  за осигуряването на добра видимост през зимния сезон, тъй като през зимата условията за шофиране са значително по – тежки добрата видимост е много важна:  часовете за шофиране на светлини се повишават, Тъмната част на деня става по-дълга и се налага все по-дълго да се Шофира на Фарове, затова е необходимо те да бъдат регулирани, при наличието на мъгла образувала се по стъклата на фаровете, автосервиз Гланц предлага т.н. полиране на фаровете, с помощта на специални абразиви те стават като нови и значително се подобрява видимостта при шофиране. Проверка на къси дълги светлини, стопове, габарити  крушки и т.н. Сервиза предлага също монтаж на висококачествени ксенонови крушки, с помощта на който осветеността на фаровете се повишава значително.

Чистачки и зимна течност за чистачки

 

Чистачки и зимна течност за чистачки
Чистачки и зимна течност за чистачки

Препоръчва се смяната на чистачките за зимния сезон, тъй като дори все още да почистват добре дъжда, може да ви изненадат при първия снеговалеж, а осигуряването на добра видимост в тези условие е изключително важна .
Течността за чистачки  задължително трябва да е зимна, препоръчва се концентрат, който в повечето случай е – 60/70 ˚С, и се разрежда в съответното съотношение до достигане о желаните градуси, като препоръчително е те да са – 20˚С .

Препоръчваме ви проверка на всички масла и течности на вашия автомобил
Проверка на нивата на всички масла, течности, както и проверка за наличие на  течове на автомобила  и ако се налага доливане или смяна.

Проверете акумулатора

 

Проверете акумулатора
Проверете акумулатора

Добре е да се подсигурите и да тествате своя акумулатор, тъй като слаб акумулатор или алтернатор няма да е в състояние да достави необходимия  ампераж, за да запалите автомобила   през зимата.
Автосервиз гланц предлага висококачествени акумулатори с гарантиран произход, различни амперажи на изключителни цени!!!
Предлагаме висок и среден клас акумулатори, като високия клас са на добре познатата марка DURACELL. Акумулаторите са с гаранция 2 – 3 години!!! Възможност за отстъпки !!!
Свещи, добре е при настъпване на студените дни да проверите свещите на своя автомобил и ако е необходимо да ги смените, това ще Ви гарантира безпроблемен старт в студените зимни сутрини!!!
Ремъци   Добре е да се направи проверка и на задвижващите ремъци на автомобила. Ако се установ, че е необходима смяна  на ангренажния (зъбния) ремък, не се колебайте – сменете го задължително

Спирачна уредба

В зимните условия ролята на спирачната система е още по голяма:  Спирачните накладки, дисковете , барабаните, маншоните на спирачните цилиндърчета, маркучите и жилото на ръчната спирачка, което е препоръчително да смажете.

Добре е да бъдат подменени и всички филтри:

– маслен
– въздушен
– горивен – неговата проверка и смяна при необходимост е важна, тъй като ако в него се е натрупало дори  минимално количество вода, която при минусови температури замръзва,  може да доведе до затрудняване или  спиране  подаването на гориво.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder