Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
Автосервиз АВТОГЛАНЦ разполага със специална машина за смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия.
Обслужване на автоматична скоростна кутия - смяна на масло на автоматична скоростна кутия

Машината TranServe почиства автоматичната скоростна кутия и осигурява пълна смяна на маслото ATF
Машината TranServe почиства автоматичната скоростна кутия и осигурява пълна смяна на маслото ATF

Автосервиз ГЛАНЦ разполага с машина за смяна на масло на Автоматична скоростна кутия.
Основната практика в сервизите при обслужването на автоматични кутий до скоро беше тъй – наречената ръчна смяна, която е много малко ефективна, тъй като при тази смяна около 30 % от старото замърсено масло не може да бъде източено и остава в кутията, в следствие на което то се смесва с добавеното ново масло.
При все по- широкото разпространение на автомобили с автоматични скоростни кутий ние от Автосервиз Гланц направихме една напълно оправдана инвестиция, именно закупуването на машина която значително да удължи живота на Автоматичната кутия на Вашия автомобил.
Машината е разработена и произведена в Америка. По американски стандарт и качество.
Машинната смяна на масло на автоматична скоростна кутия се извършва на 100%. Самия процес се състои в изсмукване  на цялото количество старо масло от Автоматичната Скоростна Кутия, след което под налягане машината вкарва ново масло през охладителя в Автоматичната Скоростна Кутия, по този начин избутва с новото прясно масло наличното старо.
Преди да бъде сменено маслото към старото масло машинно се вкарва добавка, разработена и произведена също по американски стандарти, нейната цел е цялостно почистване на кутията и всички нейни части от вътре, с помощта на добавката  се отстраняват всякакви отлагания образували се във вътрешната част на кутията. След което всичко това се изсмуква от кутията и тя е готова за наливането на ново, свежо масло.

 

Тъй като автоматичните кутии на различните автомобили са различни и специфични ние разполагаме с програмна която да ни каже колко количесво и какъв  тип масло е най – подходящ за вашия автомобил за да работи той оптимално и ефективно. Това е единствения начин да се погрижим за автоматичната кутия на автомобила и да удължим значително нейното оптимално функциониране.

Препоръчително е смяната на масло на Автоматична скоростна кутия да се извършва на 50 000 километра!!!

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder