Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
смяна на масло на Автоматична скоростна кутия

Симптоми, който се проявяват при вероятен проблем с автоматичната скоростна кутия.

В случай, че Вашата кутия проявява някой от изброените по – долу симптоми, задължително трябва да се допитате до специалист, за точно диагностициране на проблема и неговото навременно отстраняване.

Симптоми за проблем:

· Кутията приплъзва между скоростите,

· Необичаен звук, идващ от кутията,

· Маслото е с намалено ниво, променен цвят и неприятна миризма,

· Наличие на шум или вибрации, при превключване на скоростите,

· Забавяне при потегляне на преден или заден ход,

· Забавена смяна на предавките.

Ние от Автосервиз Гланц, можем коректно да диагностицираме проблема на Автоматичната кутия на Вашия автомобил и да предложим вариант за неговото качествено и надеждно отстраняване.
Тел. За връзка при проблем: 0877111333

Сайт: www.autoglanc.com

Имейл: autoglanc@gmail.com

Предлагаме и Смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия със специална машина. Машината TranServe почиства автоматичната скоростна кутия с помощта на специално разработени за целта добавки, Wynn`s Automatic Transmission Flush и Wynn`s Automatic Transmission Treatment, с помощта на който се подобрява работата и се повишава живота на скоростната кутия, също така се осигурява пълна смяна на маслото ATF.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder