Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
Подготовка на автомобила за зимния сезон

Затруднение при палена на автомобила, при ниски температури изпитват най-вече дизеловите автомобили.

Основните и най – често срещани причини за това могат да бъдат следните.

1. Некачествено гориво – нафтата е възможно да замръзне. Завишени нива на парафин в горивото, могат да доведът до запушване на филтрите, некачественото гориво може да доведе и до сериозни проблеми с дюзите на автомобила. За да бъдат избегнати или сведени до минимум, тези негативни последици от „лошото” дизелово гориво, ние препоръчваме да използвате добавки.

Ние от autoglanc.com работим с пълната гама на утвърдените в световен мащаб добавки на BARDAHL. Фирмата разполага с богат асортимент, висококачествени добавки за всяка нужда на Вашия автомобил. Информация за приложението им можете да намерите на : https://www.prospeed.bg/bg/products/0/12

Други, често срещани проблеми, свързани със запалването на дизеловите автомобили, могат да бъдат следните:

2. Проблем с подгряващите свещи на автомобила. Много важно за Дизеловите автомобили е добрата работа на подгревните свещи. За това нашият съвет е в началото на зимния сезон, преди значителното понижение на температурите те да бъдат проверени и ако е необходимо, тези който не работят да бъдат подменени. Ние в autoglanc.com, можем да направим това, разполагаме с уред за замерване, както и с фирми за продажба на висококачествени подгревни свещи на утвърдени в световен мащаб производители.

3. Слаб заряд на акумулатора – Когато акумулаторът е с вече намален заряд, това най – добре се проявява при по-ниски температури на околната среда. Ние в autoglanc.com много бързо и точно можем да проверим напрежението на акумулатора и ако е необходима неговата подмяна да Ви предложим акумулатор на водещи производители на атрактивни и конкурентни цени. Работим с BOSCH, VARTA, EXIDE, GIGAWAT, DETA, POWER, UPLUS и мн. др. Също така можем да предложим акумулатори за мотоциклети, тежкотоварни и тягови.

4. Причина за трудното палене на дизеловия двигател, може да се окаже и ниската компресия на двигателя. Ние в autoglanc.com, можем да направим Wet Test/Dry Test, за да премерим компресията в цилиндрите.

5. Лошо състояние на стартера, също може да доведе до затруднено стартиране на автомобила. При проблеми със стартера има някои индикации, по които да познаем, че той има някакъв проблем. Най-добре е това да бъде установено от квалифицирано лице. Ние от autoglanc.com, работим със доказалите се и утвърдили с работата си със Стартери и алтернатори, Франсизкуп. Всеки проблем в стартера или алтернатора ще бъде правилно диагностициран и надеждно отремонтиран, като за това ще бъде предоставена и гаранция. Цените за това са конкурентни.

 
ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЗИМЕН СЕЗОН АВТОСЕРВИЗ ГЛАНЦ ПРЕДЛАГА ПОДГОТОВКА НА АВТОМОБИЛ ЗА ЗИМНИ УСЛОВИЯ

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder