Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
ремонт на автомобили пострадали от градушка

Автосервиз Гланц разполага с най – успешната в световен мащаб технология за ремонт на автомобили пострадали от градушка !!!

А именно малко познатата у нас система за ремонт PDR

( Paintless dent removal – поправка на вдлъбнатини без боядисване )

 За технологията

Специално разработената система PDR, за премахване на щети от градушка върху автомобили дава отлични резултати, като в повечето случай това става без да се налага да се пребоядисва колата , като основно предимство тук е запазването на оригиналната боя. При по – тежките щети от градушка на автомобилите при който боядисването на увредените детайли е почти неизбежно помощта на PDR технологията също спомага много за постигането на много по – високо качество и значително повишаване на трайността на боядисаните детайли, на пострадалите от градушката автомобили тъй като в случая се избягва натрупването на кит.

ремонт на автомобили пострадали от градушка
ремонт на автомобили пострадали от градушка

Същността на метода се изразява основно в премахването на вдлъбнатини и хлътвания по автомобила, получили се в следствие на градушки или други удари по колата, като основното предимство тук е, че не се налага пребоядисване и китосване на увредените детайли. Този тип ремонт е приложим при условие, че няма увреждания по лаковото покритие и боята на автомобила..

Самата технология се основава на специфична техника за премахване на вдлъбнатини по автомобила причинени от градушка или други предмети. Използват се СПЕЦИАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ,

ремонт на автомобили пострадали от градушка
ремонт на автомобили пострадали от градушка

PDR метода за ремонт на вдлъбнатини от градушка е все още слабо познат на територията на нашата страна, но интереса към него се засилва все повече и повече, като се имат в предвид изключителните резултати, постигнати с негова помощ. Очакванията са все по – голям брой собственици на автомобили да го предпочетат заради неговите сериозни предимства, пред другия стандартен метод за ремонт.

Основните предимства на PDR метода са:

  • Прилаганата техника, както и използваната технология е много изгодна и икономически – печеливша.
  • Не е необходимо пребоядисването на увредените детайли, в резултат на което не се нарушава оригиналната боя тя се запазва изцяло
  • Отпада необходимостта от монтаж и демонтират на много от детайлите, което от своя страна скъсява с пъти времето за ремонт на автомобила.
  • Постигнатите резултати са достатъчно задоволителни в следствие на което не се налага използването на абразивни материали или други химически средства за дообработка на автомобила.
  • Разходите по този ремонт зависят от много неща в следствие на което могат да варират.

Световните статистически данни показват ,че повече от 95% от всички наранявания по автмобилите биха могли да бъдат отстранени с помощта на PDR технологията за изправяне на вдлъбнатини от градушки.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder