Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com

Съществуват много причини, поради които е необходимо човек да обръща внимание на окачването – защото във всекидневието ни  то е подложено на сериозни натоварвания:

  • „Сблъсък“ с бордюри,
  • преминаване през дупки и други препятствия,

 

Именно тези ежедневни препятствия създават предпоставки за тежки удари по окачването на автомобила. Вследствие на което стойностите на различни параметри  на автомобила, като следата, вертикалния наклон и други характеристики могат да се променят.

 Автосервиз Гланц разполага със 3D стенд за реглаж на преден и заден мост, както и професионалисти за работа с него. Ако имате съмнение, че вашето окачване има нужда от реглаж, моля свържете се с нас. 0878658696, 0878293193,0877111333

Ние ще прегледаме Вашия автомобил и ще направим необходимото, за да бъде той  сигурен и стабилен на пътя.

Точния реглаж, гарантира стабилност на автомобила Ви на пътя.

За да се осигури стабилност на автомобила на пътя той трябва да поддържа правия курс и да бъде контролиран прецизно.  Колелата на автомобила трябва да бъдат насочени възможно най-близко до перпендикулярна позиция спрямо асфалта и да бъдат максимално паралелни едно спрямо друго.

Така наречената Паралелната „ориентация” на колелата се определя като сходимост, а ъгълът на вертикалната ос – като вертикален наклон (камбър) на колелата. Само и единствено когато са настроени  правилно, сходимостта и вертикалният  наколон гумите използват максимално голяма контактна площ и гарантират сигурност на пътя.

Ако, така важната сходимост не е точно регулирана, колата „тегли” наляво или надясно, освен това се държи по различен начин при ляв и  десн завои. Ако, така нареченият  камбър е негативен (т.е. колелото е наклонено навътре в долната си част), стабилността на автомобила намалява, в следствие на намалялата контактна площ.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder