Open/Close Menu Автосервиз Авто Гланц - Професионалисти в Боядисването на Коли - Тел: 0877111333; гр.Баня, двор на селскостопанска кооперация; гр. Баня-2 Монтьорски сервиз - 0877100101; гр. Сопот - 0878411548; E-mail: autoglanc@gmail.com
Авто Услуги
Авто Услуги
Авто Услуги

• Смяна двигателни  масла и филтри, като предлагаме широка гама моторни масла на различни водещи производители ;
Моторното масло e един от най-важните компоненти на  съвременните двигателни системи. Основната функция на маслото е да смазва двигателната система , но освен това то изпълнява и множество други функции, някой от който са да намалява триенето и износването на  двигателя, отвежда топлината, която се получава от триещите се части, също така уплътнява буталата в цилиндрите, спомага за отстраняване на нежеланите отлагания в двигателя и не на последно място, предпазва двигателната система  от окисление и корозия.
Редовната  смяна на двигателното масло е от съществено значение за осигуряване на безпроблемната работа на двигателя.
Препоръчително е смяната на моторното масло да се извършва според предписанията на производителя на автомобила. Обикновено това се прави при достигане на 10 -11 000.км от последната смяна.
Филтри. За безпроблемната работа на двигателя, е необходимо да се осигури  ефективна филтрационна система, за това е важна редовната смяна на филтрите на автомобила, маслен, въздушен, горивен, купе. Замърсяванията внесени от въздуха, маслото или горивото водят до повреди в цилиндрите, буталата, инжекционната система,  клапаните и в редица други елементи от двигателната система, като резултат от тези замърсявания е възможно да се стигне дори и до блокиране на двигателя.
Смяна на маслото на Автоматичната  скоростна кутия, която се извършва чрез специално разработена за целта машина на американската марка WINSS. Посредством  смяната на масло на Автоматичната кутия с помощта на машината се осигурява пълната и най – ефективна смяна на маслото, което от своя страна допринася значително за повишаване на ефективността от работата на Трансмисията  и удължаване на нейния живот.

logo-footer

Последвайте ни:            

placeholder